La nostra vedella està exclusivament criada amb llet de la seva mare i amb l'herba de les montanyes del Pirineu català, pasturant en autèntica llibertat. El resultat es un color i un gust insuperable.
Es una carne exquisita cuando la pruebas te das cuenta al momento de la alta calidad del producto, este verano estuvimos en Ribes De Freser y al entrar en una carnicería vimos que tenían vedella ecológica y nos decidimos a probarla ,el resultado fue expectacular
Si ets productor ecològic de fruita, verdura, pasta, pa, etc. i t' interessa formar part dels nostres proveïdors, posa't en contacte amb nosaltres.
TRADUCTOR
léeme en español // read for me in english // lis-moi en français // lies mir in deutsch
LA NOSTRA DIETISTA i NUTRICIONISTA
Comptem amb l’ Agnès Marginet, com a dietista, titulada en: - llicenciatura de Ciència i Tecnologia dels aliments, Universitat de Girona. - Tècnic en Gestió de Qualitat, Centre Acadèmic Sarrats de Girona. - Diplomatura de Nutrició Humana i Dietètica al CESNID centre adscrit a la Universitat de Barcelona. - Tècnic Superior especialista en Dietètica i Nutrició a l’E.T.P. Xavier, Barcelona. - Tècnic Auxiliar de Infermeria a l’I.E.S. Vic. I amb una experiència professional en el món de l’alimentació força complerta. Per qualsevol consulta us podeu adreçar al mail de la CGPE, especificant tema: “consulta dietètica” i en breu us arribarà la resposta als vostres dubtes.
1 comentaris:
Es una carne exquisita cuando la pruebas te das cuenta al momento de la alta calidad del producto, este verano estuvimos en Ribes De Freser y al entrar en una carnicería vimos que tenían vedella ecológica y nos decidimos a probarla ,el resultado fue expectacular
Publica un comentari a l'entrada