diumenge, 18 d’octubre del 2009

NOU CURS 2009-10

Fa un mes que han començat les classes, i amb això, la nostra màxima activitat!
Aquest any, tenim un client especial, i dic especial per què, és el primer menjador que gestionem des de la CGPE, el CEIP STA MARGARIDA de Quart (Girona).
Es tota una experiència per nosaltres i també per a ells, ja que han apostat per nosaltres i han cregut en un projecte nou.
Entre el nostre equip personal, comptem amb un cuiner amb molta empenta i moltes ganes de fer, en Joan Piquer. Ell també es va afegir al nostre projecte sense dubtar-hi.
Entre tots, i amb l’ajuda de la nostra dietista, l’Agnès Maginet, hem aconseguit uns menús d’allò més sans i equilibrats. S’han eliminat pràcticament, els fregits i els precuits, com ara els de peix, I les croquetes ara son casolanes.
Durant aquest primers dies, hem introduït productes de procedència ecològica, fruita, verdures i iogurt natural.
La cocció dels aliments ( peix, carn, verdures) es bàsicament al vapor, planxa i forn. Tot és cuina el mateix dia, a primera hora del matí i arriba a l’escola a les 11:30h.
Entre totes aquestes millores, destacar que un dels nostres objectius, es el de sensibilitzar la gent del nostre entorn, i optar per una alimentació sana i saludable, introduint productes de proximitat i de temporada, i anar incorporant productes de procedència ecològica.
El dia 30 de setembre, es va fer la presentació als pares del nou servei de menjador, a part de coneix-se’ns van poder degustar alguns dels plats que els seus fills mengen. Aquí us deixo algunes fotos.